Health in Balance Mail

Therapie

Meten is weten, maar weten is meer dan meten.

— Anna M. Kruyswijk

Elk onderdeel in de natuur heeft zijn of haar eigen trillingsfrequentie en de mens vormt daarop geen uitzondering. Alles is energie. Onze trillings- of energielevels bestaan uit een fysiek, emotioneel, mentaal en intuïtief niveau. Het is zaak om blokkades op al deze niveau’s aan te pakken en te verwijderen, zodat we zowel lichamelijk als geestelijk een uitgebalanceerd en gezonder leven krijgen. Daarnaast zorgt het voor een positieve kijk op het leven met compassie voor onszelf en anderen.

Met de Asyra Pro is het mogelijk om onze trillingsfrequenties te meten en te vertalen. Hiermee ontstaat voor ieder mens een uniek frequentie spectrum. Aan dit spectrum is ondermeer te zien welke frequenties verstoord ofwel uit balans zijn en ook welke frequenties niet in het lichaam thuis horen (ziekteveroorzakers). Met homeopathische therapie worden deze frequenties terug in balans gebracht dan wel geneutraliseerd. Het zelf herstellend vermogen van het lichaam krijgt daardoor beter de mogelijkheid om af te rekenen met ziekteverwekkende blokkades.

Om het frequentiespectrum in orde te krijgen pas ik een unieke therapie toe. Deze bestaat uit drie persoonsgebonden onderdelen:

Het herstellen van de natuurlijke balans van frequenties wordt in gemiddeld vier tot zes behandelingen bereikt. Tussen elke behandelingen zit steeds een periode van drie tot zes weken. U zult merken dat u van sessie tot sessie steeds energieker wordt, het begin van een natuurlijk herstel en een gezonde balans voor lichaam en geest.

Check HTML5